Десетки недоволни се събраха на протест в подкрепа на управляващите в

...
Десетки недоволни се събраха на протест в подкрепа на управляващите в
Коментари Харесай

Демонстрации в Повдив и Варна подкрепиха управляващите

Десетки недоволни се събраха на митинг в поддръжка на управляващите в Пловдив в петък вечер. Той бе проведен пред площад “Съединение ”.

Протестът мина под наслов „ Заедно за бъдеще от 21 век! Протест срещу обединението Има Такъв Народ, „ Възраждане “, Движение за права и свободи и ГЕРБ! “

Организаторите на митинг а се оповестиха против “чалгата, кражбите и закононарушенията ”, както и против образуваната коалиция сред Има Такъв Народ, “Възраждане ”, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Според уредниците “новата коалиция няма място в Народното събрание ”. Те заплашиха, че още веднъж ще се съберат на митинг във вторник, когато ще се проведат дебатите за вота на съмнение. 

Протест имаше и във Варна. Подкрепящи ръководството се събраха пред постройката на общината. Недоволството бе проведено от „ Демократична България ” и подкрепено от „ ИТН ”.

Събралите се там показаха недоволството си от по този начин наречената, съгласно тях, " нова коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. "

Източник: Народоосвободителна въстаническа армия

Снимка: стопкадър
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР